Snacknieuws test Westland Kroket Slaatje

Westland Kroket SlaatjeSaladefabrikant Westland bracht onlangs een Kroket Slaatje op de markt. Een slaatje met potentie, want een frituurpan is niet altijd voorhanden en dan kan een Kroket Slaatje uitkomst bieden.

Lepel
Maar helaas zit er in mijn bakje geen lepeltje. Alle salades van Westland bevatten een lepeltje, ook op internet zie ik dat er bij deze salade een lepeltje zou moeten zitten. Gelukkig heb ik een heel arsenaal aan lepels klaar liggen. De presentatie is vergelijkbaar met andere slaatjes van Westland: bovenop zit een toef mayonaise met een augurk.

Westland Kroket Slaatje

Smaak
Het Kroket Slaatje smaakt vooral erg veel naar een rundvlees slaatje. Als ik de ingrediënten naast elkaar leg dan zie ik veel overeenkomsten zoals aardappel, ui, augurk, azijn en mosterd. Het slaatje heeft dan ook geen uitgesproken kroket of ragoutsmaak. Een gemiste kans. het is niet dat de salade niet lekker smaakt, maar ik zou er niet uithalen dat het een kroketsalade is. Met de binnenkant van het bakje scoort Westland wel weer extra punten. Want bij iedere hap zie ik steeds meer van de binnenkant verschijnen. Het is een Delfsblauwtegeltje. Een kleine beloning voor wie het slaatje op krijgt.

Westland Kroket Slaatje

Het kroket slaatje van Westland weegt 140 gram, kost zo’n euro en is verkrijgbaar bij de grotere supermarkten.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *