McDonald’s start loyaliteitsprogramma

MyMcDonald's RewardsMcDonald’s introduceert MyMcDonald’s Rewards. Dit is een loyaliteitsprogramma waarbij iedere uitgegeven euro in een McDonald’s restaurant 10 punten waard is. Deze punten kunnen ingeruild worden voor gratis producten.

Met de introductie van MyMcDonald’s Rewards wil McDonald’s haar App nog persoonlijker en relevanter maken voor haar gasten. Wie start met sparen krijgt de eerste 25 punten cadeau van McDonald’s. Sparen kan gedaan worden door de digitale MyM QR-code in de App bij de kassa te scannen. Zo ontvangt men automatisch 10 punten voor elke bestede euro. Gasten kunnen hun gratis gespaarde snacks vervolgens verzilveren in een McDonald’s restaurant of de McDrive.

Volgens Rik Vandewall, Head of Digital van McDonald’s Nederland, zijn de eerste (vroege) resultaten positief. Een op de drie App-gebruikers is al gestart met punten sparen. Een klein portie Franse frietjes is met 25% het populairste gespaarde product. Met het programma kan er onder meer gespaard worden voor een gratis cheeseburger, Chili Chicken, kleine friet en een kleine frisdrank.

MyMcDonald's Rewards

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *