Horecava 2015

Horecava 2015Van maandag 12 t/m donderdag 15 januari is de Horecava. Dit is de beurs voor foodie, de snackliefhebber, het horecapersoneel of zoals ze het zelf zo mooi zeggen: het meest innovatieve en inspirerende trefpunt voor professionals in de foodservice industrie. Snacknieuws is daar natuurlijk ook bij!

We zullen met een leger aan bloggers aanwezig zijn op deze beurs. We gaan alle kraampjes bezoeken en waar we een nieuwe snack zien doen we daar uitgebreid verslag van. Zo schreven we eerder al als een van de eerste over de Booster of de lucifer! Wat gaan we dit jaar tegenkomen?

Wat mogen we niet missen?
Omdat er zoveel te zien is kunnen we alle hulp gebruiken. Standhouders, we horen daarom graag wat we absoluut niet mogen missen. Deel het, mail het, plaats het onder dit bericht. Welke stand, welke snack of welke frituurmachine mogen we op de Horecava van 2015 niet missen? Laat het ons weten en dan komen we zeker een kijkje nemen.

Kijk voor meer Horecava snacks op: het beste van de Horecava 2014, het beste van de Horecava 2013.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Snacknieuws op de Horecava 2015

 1. We hebben de volgende mail gekregen van Royaan (Van Dobben, Kwekkeboom):

  De wereld van foodservice verandert snel waardoor de behoefte aan onderscheidend vermogen stijgt. Foodserviceondernemers zijn daarvoor continue op zoek naar vernieuwende oplossingen om consumenten te verleiden en te verrassen. Royaan richt zich daarom tijdens de komende Horecava (12-15 januari 2015 in Amsterdam RAI) op de wereld van haar afnemers in de foodservicemarkt en zal vernieuwende oplossingen presenteren om hen te inspireren. In vier verschillende werelden; horeca, leisure, cafetaria en ‘on the go’, kunnen de bezoekers van de Royaan-stand inspiratie opdoen en daarmee, in hun eigen omgeving, snacken opnieuw ontdekken.

  Verder geeft Royaan dat er drie producten centraal staan op de Horecava:

  – Kwekkeboom ovensnacks en -hapjes, de innovatie van 2015!
  – Kwekkeboom Parrillas®
  – De Van Dobben kalfsfrikandel

  We hebben dus iets om naar uit te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *