Lay's Pizza Hut Margherita

Snacknieuws test chips Pizza Hut pizza margherita smaak

Lay's Pizza Hut MargheritaDe nieuwe chips smaken schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond. Waarbij Lay’s de kroon spant met drie nieuwe smaken: Kip van KFC, een broodje van Subway en een pizza margherita van Pizza Hut.

Met de keuze uit de bovenste drie smaken kies ik voor de pizza margherita smaak. Die lijkt mij het lekkerst. Ik ga redelijk open de test in, al ben ik van mening dat al die bijzondere chipsmaken bijna nooit blijven hangen. Het is een hype.

Lay's Restaurants Flavours_2

Smaak
De zak valt op. Er staat een grote pizza op en het logo van Pizza Hut. Het kan niet missen dat we hier te maken hebben met pizza chips. Maar eenmaal opengemaakt is het toch een tegenvaller. De chips zijn niet verkeerd qua smaak, maar als ik niet had geweten dat het pizza margherita smaak was, dan had ik het er niet uitgehaald. Er had ook oregano of andere kruiden op de verpakking kunnen staan.

Lay's Pizza Hut Margherita

Conclusie
Er zijn nog twee andere smaken, dus er is nog hoop. Maar de Pizza Hut Margherita smaak valt tegen. En dan niet zo zeer qua smaak, maar vooral dat ik er geen pizza uit kan halen.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *