McMuffin Double Egg & Bacon

Snacknieuws test de McMuffin Double Egg & Bacon

McMuffin Double Egg & BaconIk eet bijna altijd thuis. Ontbijten buiten de deur doe ik dus bijna nooit. Voor de McMuffin Double Egg & Bacon die onlangs door McDonald’s aan het ontbijtmenu werd toegevoegd maak ik een uitzondering en pas ik mijn ochtendritueel aan.

Prijzen
Naast de McMuffin Double Egg & Bacon is er een McMuffin BLT & Egg (bacon, sla, tomaat en ei). De BLT variant kost in het filiaal waar ik mijn bestelling doe €2,95. Maar ik kies voor de McMuffin Double Egg & Bacon die €3,35 kost. Gezien de prijs verwacht ik een aardig ontbijtje. Veel andere ketens hebben voor een (paar) euro een ontbijt al is dit vaak om klanten naar deze winkels te krijgen.

McMuffin Double Egg & Bacon

Weinig bacon
De McMuffin Double Egg & Bacon bestaat uit een muffin, twee eieren, bacon en twee plakken kaas. Als ik het broodje voor mij krijg is de bacon niet direct te traceren. Bij wat beter inspectie is het een kleine portie onder een van de eieren. Vooral de kaas is aanwezig.

McMuffin Double Egg & Bacon

Smaak
De smaak is eigenlijk zoals ik verwacht vanuit het uiterlijk van de McMuffin. Ik proef vooral veel ei en kaas. Een ontbijt waar ik niet iedere ochtend aan hoef te denken maar vandaag gaat het er wel in. De bacon is maar matig aanwezig en proef ik daarom ook bijna niet. Er lijkt iets aan deze snack te missen om het wat meer tot een geheel te maken al weet ik niet wat. Ik denk in eerste instantie aan een sausje maar zit ik daar op te wachten bij mijn ontbijt?

Ondersteboven
Ik was vooraf bang dat het een flinke maaltijd zou zijn maar dat valt wel mee. Ik kan er nog eentje op maar laat het voor nu maar even zo. Als ik de promotiefoto bekijk zie ik plots dat ik mijn McMuffin ondersteboven heb opgegeten. Dat zal bij de meeste burgers opvallen maar bij deze snack zal het weinig uitmaken.

Ik vind de McMuffin Double Egg & Bacon lekker maar niet speciaal. De snack is wat aan de prijzige kant voor hetgeen dat ik krijg. Vooral na een avondje doorzakken zal de McMuffin Double Egg & Bacon in de smaak vallen. Maar anders eet ik het liefst mijn normale ontbijt.

Nieuwe McMuffins

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *