McDonald's

Snacknieuws test Maestro Angus Egg

Maestro Angus Egg getestToen ik hoorde dat de Maestro burger van McDonald’s verkrijgbaar is met een ei moest ik zo snel mogelijk de burger proberen. Over de Maestro burger was ik immers goed te spreken. Maar wat zou dat extra eitje aan de burger toevoegen?

Kip en Smokey BBQ
De Maestro Angus Egg is na een kip en Smokey BBQ de volgende variant van de burger. De Maestro Angus Egg is een goedgevulde burger. De burger is wat prijziger dan de gemiddelde McDonald’s burger. Maar u krijgt daarvoor ook wel wat terug. Een flinke dosis vlees (twee burgers en bacon), wat groen (batavia sla), saus (ketchup en Wild mustard) en dus een ei.

Maestro Angus Egg getest

McMuffin
Het eitje van de burger ziet er uit als die van de McMuffin. Dus ongeveer anderhalve tot twee centimeter dik, het ei geheel doorbakken. Nu heb ik zelf het eitje op de burger het liefst met druipend eigeel maar snap dat dit bij McDonald’s om praktische reden niet te doen is.

Vullen
De burger is net als de standaard Maestro goed op smaak. Het eitje geeft het weer net wat extra’s. Samen met het vlees en de saus is iedere hap weer anders, maar steeds lekker. De burger vult prima en heb er samen met een friet en frisdrank genoeg aan. Ook voor de rest van de avond.

Onderscheiden
Ik denk dat McDonald’s met de Maestro Angus Egg weer een onderscheiden burger heeft die het standaard assortiment overstijgt. Voor wie is wat anders wil dan een McChicken of Big Mac moet de tijdelijke burger zeker proberen.

Maestro Angus Egg

 

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Snacknieuws test Maestro Angus Egg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *