Domino’s heeft als eerste pizza uit de muur

Pizza_SalamiWoensel, een deelgemeente van Eindhoven, heeft een primeur. De eerste pizzamuur is daar geïnstalleerd bij Domino’s. Klanten kunnen een pizza uit een muur trekken. Het idee komt, hoe kan het ook anders, van de FEBO-muur.


Advertentie


Helft pizza’s opgehaald
Toch is de uitvoering iets anders, de pizzamuur wordt gevuld na een bestelling. Zo’n beetje de helft van de bestellingen worden opgehaald en met de nieuwe muur hoeven klanten niet meer te wachten op personeel. Er is voor deze manier gekozen en niet voor de FEBO variant omdat een pizza die een tijdje ligt te wachten niet meer zo smakelijk is.

Buitenmuur
Via uw naam ziet u achter welk luikje uw pizza klaar staat. Via een speciale verwarmde onderkant blijft de pizza warm. Met een QR-code gaat het luikje open. De zes hokjes zijn voorzien van een beeldscherm, waar doorheen gekeken kan worden. Vooralsnog zitten de luikjes aan de binnenkant van de vestiging. Maar kunnen mogelijk in de toekomst aan de buitenmuur gebouwd worden.

Eindhoven
Eindhoven is niet toevallig gekozen. Het is de snackhoofdstad van Nederland aan het worden. En men staat ook open voor allerlei Technische snufjes. Als de muur in de smaak valt dan volgen andere vestigingen in Nederland en andere landen.

Pizza_Salami

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *