Snacknieuws test Tostini van Mora

Tostini MoraToen ik de Tostini van Mora in het vriesvak zag liggen dacht ik dat het een leuke variatie op een tosti zou zijn. In een soort van pita broodje zijn er twee varianten: pittig gehakt met kaas of tomaat en mozarella.

Ik heb voor de variant met pittig gehakt en kaas gekozen. De Tostini’s worden met zijn tweeën per pakje verkocht en zijn makkelijk klaar te maken in een tosti-ijzer. Doordat het uit de diepvries komt moet u even geduld hebben voordat het klaar is.

Verwarrende naam
Eenmaal opgewarmd en doorgesneden ziet de Tostini er voor een diepvries snack goed uit. De geur van gehakt en kaas hangt in de keuken waar het tosti-ijzer al het werk doet. Waar ik verwacht dat het op een tosti lijkt doet de smaak mij vooral denken aan spaghetti bolognese. De naam lijkt redelijk uit de lucht gegrepen want het is juist geen tosti. De smaken van de verpakking zijn wel aanwezig: het gehakt heeft inderdaad een (licht) pittige smaak en de kaas komt ook tot zijn recht. De snack zorgt daarmee juist voor wat afwisseling tussen alle tosti’s.

Alhoewel de naam redelijk verwarrend werkt en de snack geen daverend applaus zal krijgen is de Tostini een mooi alternatief voor iemand die graag een warm tussendoortje eet.

 

Tostini Mora

Voor jou geselecteerd:

5 thoughts on “Snacknieuws test Tostini van Mora

  1. Hoezo is de naam verwarrend? Het is een Tostini, er staat niet dat het een tosti is. Het is een samentrekking van tosti en panini. Met het paninideeg eromheen zodat het ook in de broodrooster kan zonder dat de inhoud eruit druipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *