WereldSnackBox Zuid-Korea

Snacknieuws test WereldSnackBox

WereldSnackBox Zuid-KoreaAls een kind in een snoepwinkel, zo voelde ik mij toen ik de WereldSnackBox kreeg. Naast dat ik gek ben op snacks, ben ik ook gek op mooie verpakkingen en zeker snackverpakkingen. Ik kom dus prima aan mijn trekken met deze doos!

Iedere maand iets nieuws
Wie de snackbox krijgt kan een doos vol met snacks verwachten. Snacks waar u mogelijk nog nooit van gehoord heeft van een land hier ver vandaan. In oktober was dat Zuid-Korea, daarna Verenigd Koninkrijk en in december Zweden. Ik heb de snackdoos van oktober voor mijn neus staan.

WereldSnackBox Zuid-Korea
WereldSnackBox met snacks uit Zuid-Korea

Koekjes, chocolade snacks, snoep en chips
In de box zitten 8 verschillende Koreaanse snacks. Als teaser zitten er speciaal voor Snacknieuws nog twee snacks in uit het Verenigd Koningrijk. De doos bevat een ruime diversiteit aan snacks; zo zijn er koekjes, chocolade snacks, snoep en chips. Het is een leuke manier om met verschillende soorten snacks uit verschillende landen in aanraking te komen.

Chocolade paddenstoelen
Aangezien ik geen ervaring heb met Zuid-Koreaanse snacks is dit bij alles de vuurdoop. Ik weet dus ook niet waar ik mee moet starten. Totdat ik per verpakking bekijk wat het is en ik een soort van chocolade paddenstoelen zie. Een prachtige Koreaanse verpakking met grote letters, een poppetje en de chocolade paddenstoel. Dit is typisch zo’n snack waar je anders nooit mee in aanraking zou zijn gekomen en nu zit ik dit, in de wetenschap dat het uit Korea komt aan de keukentafel te eten. Ik vind dat een geweldig idee. Het zijn prima snacks, klein lekker en ook goed geschikt voor de kinderen die er graag van mee-eten.

Choco Paddestoelen Zuid-Korea

Bomvolle doos
Daarna ga ik voor de Mini Churros. Het lijkt mij een typische Spaanse snack dus ben benieuwd of het aanslaat bij de Zuid-Koreanen. Ze zijn zoet en knapperig. Daarna kies ik de Honey Twist Snack. Een soort wokkel met honingsmaak. Uiteraard eet ik dit niet allemaal in één dag en moet ik ook het nodige met mijn omgeving delen. Maar dan nog is er meer dan genoeg te snacken vanuit de box.

Verrassing?
Ik ben nog niet eens halverwege de snacks maar u heeft waarschijnlijk al gemerkt dat ik enorm enthousiast ben over de WereldSnackBox. Het zijn niet alledaagse snacks die plots voor iedereen beschikbaar zijn. Iedere maand is het weer een verrassing welk land en welke snacks er inzitten. Dat is tenminste als u een abonnement heeft op de box. U kunt de box bijvoorbeeld ook eenmalig bestellen als een land u aanspreekt.

WereldSnackBox Zuid-Korea

Cadeau of feest
De WereldSnackBox is een leuk cadeau voor iemand die alles al heeft of voor als u even niet weten welke snacks er gehaald moeten worden voor een feestje. Een echte aanrader dus.

Win een snackbox!
De snackbox kost € 16,99 bij afname van een langdurig abonnement of bij eenmalige aanschaf € 19,99. Maar wij mogen van WereldSnackBox een snackbox weggeven. Gevuld met allerlei lekkers uit het Verenigd Koninkrijk, waaronder een Wham Bar, Jelly Babies en Jammie Dodgers! Het enige wat u hoeft te doen is de Facebookpagina van WereldSnackBox te liken en antwoord te geven op de volgende vraag: uit welk land komt de snackbox van december?

Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar van de snackbox is Laura Bruijnzeels, er zal binnenkort contact met haar opgenomen worden.

Ondertussen ga ik kijken wat er nog meer voor lekkers in de doos zit.

Voorwaarden: De prijs zal verzonden worden via WereldSnackBox. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gebruiken uw gegevens alleen voor deze prijsvraag en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. De wedstrijd loopt van 23 november t/m 30 november. De winnaar zullen we op 1 december op Snacknieuws bekend maken.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *