Speciaal voor (korte) stapavonden: de Shoarmaburger van McDonald’s

Shoarmaburger McDonald'sEen unicum voor McDonald’s, de Nederlandse vestigingen van de keten gaan voor het eerst een shoarmaburger verkopen. De Shoarmaburger is gemaakt van gekruid rundvlees met ijsbergsla, verse ui, knoflooksaus en shoarmasaus.

Shoarmaburger krijgt toepasselijke reclame
Shoarma is een heerlijke snack om na een (kort) avondje stappen te eten. McDonald’s speelt daar handig op in met een grappige reclame voor de shoarmaburger. De Shoarmaburger, die 445 calorieën telt, is sinds 25 juni te bestellen bij McDonald’s en zal tijdelijk verkrijgbaar zijn. Blijf dus niet te lang hangen in de kroeg en probeer de burger uit.

Verkoopprijs shoarmaburger
De verkoopprijs van de Shoarmaburger is € 3,45 en in een menu kost de burger € 6,15. Aangezien McDonald’s een franchise is kan het zijn dat vestigingen afwijkende verkoopprijzen hanteren voor de shoarmaburger.

Bekijk de reclame van de Shoarmaburger:

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Speciaal voor (korte) stapavonden: de Shoarmaburger van McDonald’s

  1. Ha ha, lig helemaal dubbel. Leuke reclame. Je moet ook wel weer vroeg naar huis want de Macs in mijn buurt zijn al op tijd dicht.

  2. Gisteren de shoarmaburger van Mcdonalds gegeten. Smaakt prima. Moet wel zeggen dat echte shoarma toch wat anders smaakt maar deze burger is een goed alternatief. Ben het wel eens met andere reageerders dat de mcdonalds veel te vroeg dicht gaat, als ik zin hetb in shoarma dan is de MAC allang dicht dus moet ik mijn shoarmaburger ergens anders halen.

  3. 3.45 voor een shoarma burger omgerekend 8 gulden voor broodje hamburger ja nederland is echt de weg kwijt dankzij onze euro!
    SNAP NU DAT ZE GEEN PRIJZEN NOEMEN IN RECLAMES VAN DE MAC
    Oja de mac flurry voor 2.25 euro ruim 5 gulden voor een ijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *