McDelivery Detector

Speciale “rookmelder” van McDonald’s doet bestelling na mislukken eten

McDelivery DetectorMcDonald’s heeft een oplossing bedacht voor personen die regelmatig een maaltijd laten aanbranden of mislukken. Met de McDelivery Detector wordt gemeten of je je eten laat aanbranden en bestelt daarna automatisch eten bij McDelivery.

McDonald’s als troostvoedsel
De McDelivery Detector wordt zeer gelimiteerd uitgebracht en is alleen beschikbaar door loting voor de grootste pechvogels in de keuken. Als een maaltijd is mislukt dan is McDonald’s regelmatig een alternatief. Een maaltijd om mee te troosten. Zo ontstond ook het idee voor de McDelivery Detector.

McDelivery Detector

Instellen
Voordat de McDelivery Detector in gebruik genomen wordt stelt de gebruiker zijn of haar favoriete McDonald’s eten in. Wanneer het apparaat merkt dat er rook is, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij of zij McDelivery wil ontvangen. Binnen enkele minuten zal de bestelling dan op de stoep staan.

McDelivery Detector winnen
Via de McDonald’s App wordt een beperkt aantal van deze bijzondere apparaten uitgedeeld. Om kans te maken moet de grootste kookblunder ingestuurd worden. McDonald’s geeft aan dat dit geen officiële rookmelder is dus naast de gadget krijgt de winnaar ook een reguliere rookmelder meegestuurd.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *