Stap in stijl: de lancering van McDonald’s x Crocs limited edition collectie

McDonald's X CrocsIn een onverwachte maar opwindende zet hebben twee van ’s werelds meest iconische merken, McDonald’s en Crocs, de handen (of moeten we zeggen voeten?) ineengeslagen om een ​​wereldwijde clogs-samenwerking te creëren. Deze samenwerking is een viering van de unieke aantrekkingskracht van beide merken, waar fans wereldwijd hun liefde op de meest creatieve en gekke manieren uiten.


Advertentie


Collectie
Vanaf 14 november wordt de limited edition collectie gelanceerd, bestaande uit een assortiment Crocs, sokken en Jibbitz, allemaal doordrenkt met de speelse geest van de McDonald’s Land Characters. Deze opvallende collectie zal verkrijgbaar zijn in maar liefst 35 landen en omvat 4 paar McDonald’s x Crocs-clogs in iconische kleuren, 3 paar McDonald’s Land Character-sokken en McDonald’s merk-Jibbitz van iconische menu-items.

McDonald's sokken Jibbitz merchandise 2023

Aantrekkingskracht
Beide merken hebben een speciale band met de Gen Z-generatie, die wordt aangetrokken door hun unieke kenmerken en innovatieve benaderingen. McDonald’s staat bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie, niet alleen in het menu, maar ook in marketing. Stijn Mentrop, Chief Marketing Offer bij McDonald’s Nederland, benadrukt de unieke aard van deze samenwerking en het vermogen om fans wereldwijd op een creatieve manier te inspireren.

McDonald's X Crocs

Deel opbrengst naar Ronald McDonald House Charities
Een bijzonder hartverwarmend aspect van deze samenwerking is de toewijding aan liefdadigheid. McDonald’s zal een deel van de opbrengst van de McDonald’s x Crocs samenwerking schenken aan de wereldwijde Ronald McDonald House Charities (RMHC). Deze filantropische inzet wordt versterkt door de belofte van Crocs om schoenen te doneren, zowel in volwassenen- als kindermaten. Een prachtig gebaar dat de impact van deze unieke samenwerking verder vergroot.

McDonald's X Crocs

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *