Stapelen tot de hemel

Ik had van de week een kleinkind op bezoek, niks bijzonder zult u zeggen. Maar voordat ik het wist hadden we het na een leuke dag weer over snackrecords. Het ging zo: ik vroeg hoeveel pannenkoeken lust je? Kleinzoon Jonas: een stapel tot de hemel. We moesten er hard om lachen. Maar toen mijn kleinzoon naar huis was ging ik op internet opzoek en ja hoor, er bestaat ook een record pannenkoeken stapelen.


Advertentie


60 dikke pannenkoeken
Andy Wrobel uit Australië  heeft onlangs het record weer aangescherpt, Het record staat op nu op 60 stuks met een totale hoogte van 76 centimeter. Andy schijnt meer dan 50 uur geoefend te hebben maar als ik het filmpje zie krijg ik de indruk dat dit wereldrecord een gelukstreffer is….. bijna speelde een omvallend bord hem parten. 

Hans Mingema sr.

Hans Mingema sr. reisde voor zijn werk de wereld over. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan over de snackcultuur in verschillende landen. Ook de bizarre kant die daar soms bij komt kijken

2 gedachten over “Stapelen tot de hemel

 • 2 maart 2012 om 11:50
  Permalink

  Na vijf pannekoeken zit ik wel vol. Zo’n stapel is te veel voor me.

  Beantwoorden
 • 2 maart 2012 om 16:24
  Permalink

  zelf vind ik ze te dik, het zijn wellicht stapel-pannekoeken. Heb ook wel het idee dat Andy diverse maten op tafel had liggen, misschien is dat het geheim wel van zijn WR

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *