Ik had van de week een kleinkind op bezoek, niks bijzonder zult u zeggen. Maar voordat ik het wist hadden we het na een leuke dag weer over snackrecords. Het ging zo: ik vroeg hoeveel pannenkoeken lust je? Kleinzoon Jonas: een stapel tot de hemel. We moesten er hard om lachen. Maar toen mijn kleinzoon naar huis was ging ik op internet opzoek en ja hoor, er bestaat ook een record pannenkoeken stapelen.

60 dikke pannenkoeken
Andy Wrobel uit Australië  heeft onlangs het record weer aangescherpt, Het record staat op nu op 60 stuks met een totale hoogte van 76 centimeter. Andy schijnt meer dan 50 uur geoefend te hebben maar als ik het filmpje zie krijg ik de indruk dat dit wereldrecord een gelukstreffer is….. bijna speelde een omvallend bord hem parten. 

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Stapelen tot de hemel

  1. zelf vind ik ze te dik, het zijn wellicht stapel-pannekoeken. Heb ook wel het idee dat Andy diverse maten op tafel had liggen, misschien is dat het geheim wel van zijn WR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *