Tony Chocolonely heeft chocoladeletters met pepernoten en marsepein

Tony SinterklaasletterChocolade fabrikant Tony Chocolonely heeft van het hele alfabet chocoladeletters. Dat is niet zo spannend. Maar de letter S is er in een pepernoot en marsepeinen variant en zowel melk als puur verkrijgbaar. Met Sinterklaas voor de deur heeft Snacknieuws de twee verschillende repen getest.

Details
Inmiddels weten de meeste mensen wel dat Tony Chocolonely strijdt voor 100% slaafvrije chocolade. Deze boodschap verwerken ze ook in hun chocoladerepen en alle uitingen. Ook in de chocoladeletter zitten dergelijke details verwerkt. De wikkel is aan de binnenkant bedrukt met onder meer een snacktip. Dat soort details geven deze reep net dat beetje extra.

Chocolade reep met marsepeinen
Ik ben gek op marsepein in combinatie met chocolade. Zodra de marsepeinstaven in de winkel liggen sla ik er een paar in. Waar die repen bol staan van het marsepein en slechts een beetje chocolade bevatten is het bij de chocoladeletter met marsepein precies andersom. Dat vind ik, dat had van mij wel meer mogen zijn. Verder is de smaak uitstekend van de 180 gram wegende reep.

Tony's Chocolonely reep
Chocoladeletter met pepernoten

Chocolade reep met pepernoten
Niet dezelfde avond, maar toch redelijk snel daarna probeer ik de chocoladeletter met pepernoot. Het is een niet alledaagse combinatie maar smaakt prima. De combinatie lijkt op de chocolade pepernoten waar ik ook gek op ben. De reep is dus ook weer in recordtijd op.

Conclusie
De repen zijn elk hun eigen manier uniek. Wie net wat extra’s wil geven en wat meer geld kan besteden (adviesprijs € 3,19) heeft aan de pepernoten en marsepeinen letters van Tony Chocolonely een goede koop. De letters zijn onder andere te koop bij de meeste supermarkten en op de website van Tony Chocolonely.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *