Trakteer uw geit op dierendag

Door het artikeltje over de pizza voor knaagdieren herinnerde ik me  een berichtje dat ik  in het verleden al zeer opvallend vond. Het gaat over een geit, een pizza en het speelt zich af in een restaurant in New York. Voor zover ik weet was het niet specifiek op dierendag maar dit is wel de uitgelezen dag om het verhaal nog eens op te dissen.

Pizza met spinazie
De bezoekers van het “Famous Famiglia restaurant” keken raar op toen er een stel binnen kwam samen met een volwassen geit. Alsof ze zich van geen kwaad bewust waren bestelden ze een pizza spinazie en aten er met zijn drieën van; de geit met twee hoeven op de tafel verorberde  een groot stuk pizza.

Mensen voor de ramen
Steeds meer mensen dromden voor de ramen samen om een glimp van dit gebeuren op te vangen en het tafereel  te fotograferen in de tussentijd waren bezoekers en medewerkers van het restaurant in verwarring  wat hier nu van te vinden. 

Lees hier het originele (engelse) artikel.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Trakteer uw geit op dierendag

  1. Ik heb geen geit maar een goudvis. Geheel in stijl wilde ik mijn goudvis ook pizza geven. Ik heb zojuist een pizza in de vissenkom gedaan maar de vis zwemt nu aan de bovenkant van de kom.. nou ja zwemmen…

  2. Tja Piet, dan was het geen Pizza Tonijn want daar zijn goudvissen zo gek op,
    ze drinken er de kom bij leeg…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *