Vanreusel Kampioensballetjes

Twee snacks voor Belgische serie F.C. Kampioenen

Vanreusel KampioensballetjesF.C. De Kampioenen is een komedie over het wel en wee van een voetbalclub uitgezonden op de Vlaamse openbare omroep (VRT). De serie werd uitgezonden van 1990 tot 2011, heeft een eigen strip en krijgt eind 2017 een derde film. Ter ere van de derde film krijgt  F.C. De Kampioenen twee unieke snacks: Boma Cervela Pikant en Marks favoriete balletjes. De snacks zijn bedacht door de Belgische leverancier Vanreusel.

Boma Cervela Pikant
De Boma Cervela Pikant is de eerste Boma Worst die fysiek verkrijgbaar zal zijn voor de consument. De snack kan zowel warm als koud gegeten worden. De licht pikante Cervela wordt uitgeserveerd in een bakje herkenbaar aan de uitstraling van Vanreusel en F.C. de Kampioenen.

Vanreusel Boma Cervela Pikant

Kampioenenballetjes
De Kampioenenballetjes zijn het lievelingsgerechtje van Mark Vertongen uit de serie. De ballen vallen tevens in de smaak bij veel kinderen zowel in de serie als in het echt. De Kampioenenballetjes bestaan uit een zevental balletjes in tomatensaus gepresenteerd in vier verschillende buckets.

Vanreusel Kampioensballetjes

Beide producten zijn vanaf begin december verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische horeca, net voor de release van de derde film.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *