Tweederde van honden krijgt een extra snack op dierendag

HondensnackmuurDit keer geen bericht over een vette burger, extra lange frikandel of een pizza wereld record. Vandaag een bericht over viervoeters, het is dan ook dierendag. Nu blijkt uit onderzoek in opdracht van Pedigree dat meer dan de helft (57%) van Nederlandse hondeneigenaren hun hond tijdens Dierendag extra waardering te geven. Tweederde (66%) van hen verwent hun viervoeter daarom op Dierendag met een extra snack.


Advertentie


Speciaal op Dierendag opent Pedigree daarom een eendaagse hondensnackbar in Haarlem. Naast de gebruikelijke snacks voor mensen, kunnen tussen 12:00 tot 18:00 ook hondensnacks uit de muur getrokken worden bij de bekende Haarlemse snackbar ‘Vriend Snacks’, aan de Grote Houtstraat. Naast de vertrouwde kroketten, frikandellen en kaassoufflés, zijn er speciaal voor honden Dentastix, Rodeo’s en Ranchos verkrijgbaar. Voor de gelegenheid wordt de locatie omgedoopt tot pop-up snackbar ‘Dierenvriend Snacks’.

Hondensnackmuur

Naast een leuke actie voor onze geliefde viervoeters vraagt Pedigree hiermee aandacht voor haar wereldwijde missie om tegen 2030 alle honden een liefdevol thuis te geven en hondenadoptie stimuleren. Voor elke snack uit de snackmuur worden hondenbaasjes om een zelf te bepalen donatie gevraagd. De volledige opbrengst hiervan gaat naar dierenwelzijnsorganisatie DierenLot, partner van Pedigree. Parallel doneert Pedigree tot en met 8 oktober één maaltijd voor elke verkochte Pedigree snack aan asielen, om adoptiehonden een prettiger verblijf te geven.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *