Sergio Herman haalt inspiratie uit Turkije voor nieuwe Frites special

Frites Atelier Turkish DelightFrites Atelier laat ons weer kwijlen bij het zien van hun nieuwe creaties. Sergio Herman heeft voor de komende periode de Limited Edition ‘Turkish Delight’ en de vegetarische Frites Special ‘Veggie Milanese’ aan het assortiment toegevoegd.


Advertentie


Turkish Delight
Voor ‘Turkish Delight’ werd Sergio Herman geïnspireerd door een bezoek aan de betoverende stad Istanbul. Turkish Delight is een heerlijke malse kipkebab op smaak gebracht met typisch Turkse Köfte-kruiden die geserveerd wordt op drievoudig gebakken Frites. Met een mix van geroosterde puntpaprika, tomatensalsa en fetakaas, pittige Ottomaanse mayonaise, ingelegde Jalapeño en rode ui. Volgens Frites Atelier creëerde Sergio hiermee een gerecht dat de essentie van het rijke culinaire erfgoed van Istanbul overheerlijk weer geeft.

Frites Atelier Turkish Delight
Frites Atelier – Turkish Delight

Veggie Milanese
Ook is er een vegetarisch alternatief bij Frites Atelier: de Veggie Milanese. Deze specialiteit is een knapperig gepaneerd soja-alternatief voor het bekende Italiaanse vleesgerecht, geserveerd met een zachte saus van kersentomaten, kappertjes en basilicum. Een saffraan- en chilimayonaise voegt een vleugje Mediterrane charme toe, terwijl versgeraspte Parmezaanse kaas alle smaken samenbrengt. Frites Atelier noemt deze special een trip naar Italië, waar elke hap een reis is door het zon gekuste land aan de Middellandse Zee.

Frites Atelier Veggie Milanese
Frites Atelier – Veggie Milanese

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *