McDonald's Instructievideo 1983

Unieke trainingsvideo van McDonald’s uit 1983

McDonald's Instructievideo 1983 nuggetIn juni 1983, te midden van neonkleurige kleding en synthesizer-deuntjes, kwam McDonald’s met een buitengewoon intrigerende trainingsvideo die de geboorte van een nieuw menu-item vierde. Dit menu-item was niemand minder dan de befaamde Chicken McNugget. Wat deze video echter zo bijzonder maakte, was niet alleen de onthulling van het heerlijke gerecht, maar ook de cast van poppen die als karakters fungeerden om de bereiding op een ludieke manier te instrueren.

Het meest opmerkelijke personage was de Chicken McNugget puppet, de coach voor andere menu-item puppets. Deze nostalgische ontdekking kreeg een moderne opfrisbeurt dankzij AI-technologie, toegepast door Tony Pepperoni, de redacteur achter deze opmerkelijke restauratie. De resultaten, waarschijnlijk voor het eerst op het internet verschenen, bieden een zeldzame blik op het verleden van McDonald’s.

De video niet alleen als trainingsinstrument, maar ook als creatieve introductie van nieuwe menu-items. Poppenspel gaf de video een speelse toon, en de AI-remastering brengt nu deze charmante reis naar het McDonald’s van 1983 opnieuw tot leven.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *