De Kip Kaassoufflé Burger schittert op nieuwe wintermenu van Kwalitaria

Waanzinnige Wintermenu 2023Terwijl de winter vooral heel nat is, verwarmt Kwalitaria de harten van fijnproevers met een wintermenu dat rijk is aan smaken en verrassingen. Dompel jezelf onder in een gastronomisch avontuur en laat je verleiden door de unieke creaties die deze winterse lekkernijen te bieden hebben.

Kip Kaassoufflé Burger
Het pronkstuk van het wintermenu is ongetwijfeld de Kip Kaassoufflé Burger, een meesterwerk dat de zintuigen streelt. Een krokante kipburger vormt de basis, omringd door de zalige toevoeging van een smeuïge kaassoufflé. Maar daar stopt het niet; deze sensationele burger wordt geperfectioneerd met romaine sla, knapperige komkommer, frisse augurken, verrassend pittige jalapenos, en een royale drizzle van pindasaus. Voor wie nog ruimte heeft voor meer, de Kip Kaassoufflé Burger ook verkrijgbaar als een compleet menu met knapperige friet en verse sla.

Waanzinnige Wintermenu 2023

Kip(ster) Truffel Kroket
Laat je verrassen door de Kip(ster) Truffel Kroket, waarin een ragout van duurzame Kipster kip, de verfijnde smaak van truffel, gehuld in een knapperig jasje samensmelten tot een ware delicatesse.

Korean BBQ Chicken Special
De Korean BBQ Chicken Special is een festijn van krokante kip, Japanse mayo, verfrissende komkommer, knapperige wortel en een onweerstaanbare mix van pittige srirachasaus en Koreaanse BBQ-saus. Het geheel wordt bekroond met een sierlijke toef bosui, waardoor elke hap een verrassende combinatie van smaken wordt.

Pulled Pork Special
Laat je verleiden door de Pulled Pork Special, waar de friet wordt getransformeerd door de smeuïge smaken van pulled pork, gebakken in Koreaanse BBQ-saus. Een symfonie van smaken wordt gecompleteerd met bosui, pittige srirachasaus, Japanse mayo en knapperige gebakken uitjes.

Korean BBQ Chicken Broodje
Geniet van een smakelijk broodje gevuld met krokante kip, Koreaanse BBQ-saus, verfrissende komkommer, knapperige wortel, pittige srirachasaus, Japanse mayo en verse bosui. Een exotische reis voor de smaakpapillen, rechtstreeks vanuit het Verre Oosten naar jouw mond.

Milkshake Pistache Karamel
Sluit je Kwalitaria avontuur af met de verslavend lekkere Milkshake Pistache Karamel: een combinatie van, hoe kan het ook anders, pistache en karamel.

Laat je verrassen en verwen jezelf met deze onweerstaanbare creaties voordat het winterseizoen eindigt. Jouw culinaire avontuur wacht op je bij Kwalitaria!

Kwalitaria Kip Kaassoufflé Burger

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *