Vooraanstaande Fastfoodketens komen naar Nederland

Five Guys (Flickr.com / m01229)Nieuwe Revu zocht onlangs contact met zeventiende vooraanstaande fastfoodmerken die niet in Nederland actief zijn en stelde ze de vraag der vragen: wanneer komen jullie naar Nederland toe?


Advertentie


Lekkers
En ja we zijn heel blij met de meeste antwoorden. Er staat ons heel wat moois, of beter gezegd lekkers te wachten. Dairy Queens heeft concrete plannen om binnen vijf jaar naar Nederland te komen. Volgens de vicepresident internationale uitbreiding staan we al langer op hun verlanglijstje en kunnen we binnen afzienbare tijd van de hamburgers en ijsjes genieten van dit fastfoodrestaurant

Five Guys
Five Guys heeft plannen om al volgend jaar een vestiging in Nederland te openen. De keten is volgens een woordvoerder actief opzoek naar locaties. Ook TGI Friday’s, Dunkin’ Donuts en Hooters (de Hooters op het Damrak is schijnbaar geen echte Hooters) hebben plannen om Nederland te veroveren.

Helaas
Daarentegen hebben Wendy’s, Arby’s en Chipotle aangegeven dat ze voorlopig geen plannen hebben in Nederland. Helaas, maar met al die goede berichten overheerst vooral blijdschap op de redactie van Snacknieuws.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *