Wanneer en waarom pizza bestellen ideaal is!

Pizza pepperoniWat is er een fijner dan na een lange werk- of studiedag thuiskomen, op de bank te ploffen en enkel te hoeven wachten totdat de deurbel gaat. Oftewel: eten laten bezorgen. En dan het liefste zo’n heerlijke pizza! Twijfel jij nog om vanavond jezelf te verwennen met een pizza? Lees dan snel deze zes redenen waarom jij dat vanavond gewoon mag doen!


Advertentie


1. Je bespaart er tijd mee
Pizza bestellen bespaard je tijd. Je bent namelijk geen tijd kwijt aan koken. En als je het goed aanpakt zélfs niet aan de afwas. Die tijd kun je nu aan iets anders (en leukers) besteden. Ga dus lekker voor die pizza in Den Haag!

2. Het is zo ongezond nog niet
Pizza ongezond? Dat valt best mee, toch? Denk maar aan: deeg, tomaten, kaas, vlees en groenten. Alle ingrediënten voor een verantwoorde maaltijd, toch? Bovendien kun je tegenwoordig ook kiezen voor gezonde bloemkoolbodems.

3. Het is een voordelige keuze
Pizza laten bezorgen is ook nog eens bést voordelig. Voor onder de 10 euro wordt jouw pizza bij je thuis afgeleverd. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen. Als je daar scherp op bent, heb je gegarandeerd een goede deal!

4. Het is koud en regenachtig
De herfst is in volle gang. Dit betekent: het is koud, grijs en regenachtig. Genoeg reden om dat barre weer te laten voor wat het is en je lekker op de bank te nestelen en vanuit je warme huis te wachten op je pizza!

5. Je hebt de rest van de week al je best gedaan
Iedere week doen we weer hard ons best om zo gezond en verantwoord mogelijk te eten. Jij ongetwijfeld ook! Of je dat nou gelukt is of niet, gun jezelf ook momenten om jezelf een te verwennen.

6. Je hebt geen zin om te koken
Last but not least: soms heb je simpelweg geen zin om te koken. Een lange werk- of studiedag kost ons vaak al genoeg energie, dan lijkt koken ineens een behoorlijke klus. Waarom jezelf kwellen als je ook gewoon pizza kunt bestellen?

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *