Wat is de beste manier om een tompouce te eten?

TompouceDe tompouce is een van mijn favoriete lekkernijen. Het grote nadeel is dat deze zo goed als oneetbaar is. Tenminste oneetbaar op een nette manier. Er werd door BNN/NTR onderzoek gedaan naar de beste techniek om een tompouce te eten.

Technieken
Er werd aan honderd mensen gevraagd om een tompouce te eten waarna er diverse technieken werden ontdekt. De daklichter, prakkers, happers, snijders, splitsers en varianten op deze technieken. De daklichters halen het dakje van de tompouce af en eten dan de tompouce. De prakkers die prakken de tompouce in stukken met een vork. De happers nemen direct een hap van de tompouce met hun mond. De snijders die snijden de tompouce met mes en vork. De splitsers die snijden de tompouce doormidden met hun mes (of vinger). En dan zijn er nog personen die verschillende technieken combineren.

De beste techniek om een tompouce te eten
Uit het onderzoek blijkt dat een variant op daklichter het beste werkt. Het gaat als volgt: haal het roze dakje van de tompouce af, plaats deze op het bord met het roze gedeelte naar boven, pak de oorspronkelijke onderkant en plaats die op het roze stuk en snij nu de tompouce in stukken. Deze techniek zorgt voor de beste combinatie van smaken en zorgt voor de minste viezigheid!

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Wat is de beste manier om een tompouce te eten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *