Welk salaris kunt u in een snackbar verdienen?

Welk salaris kunt u in een snackbar verdienenMeestal staat u aan de andere kant van de balie en bestelt er uw favoriete snacks. Maar stel nu eens dat u zelf de bestellingen aanneemt en de hapjes in het vet gooit. Wat schuift het dan eigenlijk als u van uw hobby uw beroep maakt? Een snackbarbediende start met een maandsalaris van €1.644 bruto. En dat is meer dan een fastfoodmedewerker verdient. Met alles erop en eraan? Nee, het volgende komt er nog bij.


Advertentie


Geen vette salarissen
De website gemiddeld-inkomen.nl geeft een actueel overzicht van de gemiddelde salarissen in Nederland. U kunt er dan ook lezen dat een snackbarbediende als startsalaris €1.644 per maand verdient. Dat is een brutobedrag en is exclusief vakantietoeslag. Met een jaar of 10 ervaring kan uw inkomen oplopen tot €1.986. U moet er dan wel 38 uur per week voor frituren.

Uw tip
Een fastfoodmedewerker verdient iets minder, namelijk €1.643 per maand. Dat bedrag stijgt na 10 jaar ervaring tot een hoogte van €1.820. Dat staat overigens gelijk aan 1.174 patatjes zonder, zoals u eerder op Snacknieuws kon lezen.

Nou, zegt u het maar. Waar werkt u het liefst? In de snackbar of het fastfoodrestaurant? Of blijft u liever aan de andere kant van de balie staan en doet u liever wat u nu doet?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *