Welk salaris kunt u in een snackbar verdienen

Welk salaris kunt u in een snackbar verdienen?

Welk salaris kunt u in een snackbar verdienenMeestal staat u aan de andere kant van de balie en bestelt er uw favoriete snacks. Maar stel nu eens dat u zelf de bestellingen aanneemt en de hapjes in het vet gooit. Wat schuift het dan eigenlijk als u van uw hobby uw beroep maakt? Een snackbarbediende start met een maandsalaris van €1.644 bruto. En dat is meer dan een fastfoodmedewerker verdient. Met alles erop en eraan? Nee, het volgende komt er nog bij.Geen vette salarissen
De website gemiddeld-inkomen.nl geeft een actueel overzicht van de gemiddelde salarissen in Nederland. U kunt er dan ook lezen dat een snackbarbediende als startsalaris €1.644 per maand verdient. Dat is een brutobedrag en is exclusief vakantietoeslag. Met een jaar of 10 ervaring kan uw inkomen oplopen tot €1.986. U moet er dan wel 38 uur per week voor frituren.

Uw tip
Een fastfoodmedewerker verdient iets minder, namelijk €1.643 per maand. Dat bedrag stijgt na 10 jaar ervaring tot een hoogte van €1.820. Dat staat overigens gelijk aan 1.174 patatjes zonder, zoals u eerder op Snacknieuws kon lezen.

Nou, zegt u het maar. Waar werkt u het liefst? In de snackbar of het fastfoodrestaurant? Of blijft u liever aan de andere kant van de balie staan en doet u liever wat u nu doet?

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *