Welkom in Hilversum Papa John’s

Papa John's Hilversum voorkantZoals de meesten van u inmiddels wel weten staat ons hoofdkantoor in Hilversum. Toen wij bericht kregen van de op handen zijnde opening van een nieuwe vestiging van Papa John’s in het centrum van Hilversum stonden wij dan ook te juichen. Daar moest zeker iemand van de redactie langs om een kijkje te nemen.

Fris en kleurrijk
De zaak oogt nieuw en alles ziet er tip top uit, fris en in de verf. Enthousiast wordt ik door manager Hakim ontvangen zijn team is helemaal klaar voor de opening. Buiten staan in gelid een aantal nieuwe ultra moderne bezorgfietsen, klaar om iedere bestelling te af te leveren.

Papa John's Hilversum

Transparant
Er is in deze nieuwe zaak gekozen voor het concept transparante keuken: het deeg wordt voor het raam bereid en de pizza wordt daarna ook voor het raam gecompleteerd zodat voorbijgangers letterlijk hun neus tegen het raam kunnen drukken en de status van de bestelling tot in detail kunnen volgen.

Papa John's Hilversum voorkant

In de hoofdrol…
De pizzaketen Papa John’s breidt snel uit. Ook in Nederland zijn er inmiddels al 23 vestigingen geopend. Misschien hier nog niet zo bekend maar met 5000 vestigingen wereldwijd is Papa John’s toch echt een van de hoofdrol spelers op de snel ontwikkelende home delivery pizzamarkt.

Papa John's pizza

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *