McDonald’s eenmalig omgebouwd tot discotheek

McDonald'sWaar gaat een 16 of 17-jarige op zaterdagavond naar toe? Er zijn weinig clubs waar de jongeren welkom zijn. McDonald’s is voor veel van die jongeren een locatie om elkaar te ontmoeten en (een deel van) de avond door te brengen.  Speciaal voor deze jongeren gaat McDonald’s een speciale clubavond organiseren in een McDonald’s restaurant!

Club McDonald'sDit is een primeur want nergens ter wereld heeft McDonald’s zo’n evenement georganiseerd. Samen met Spinnin’ Records wordt een McDonald’s restaurant in Zwolle eenmalig omgetoverd tot Club McDonald’s met bekende DJ’s en McDonald’s snacks en drinken. Club McDonald’s is een club exclusief voor 16 en 17-jarigen.

Welkom
Annemarie Swijtink, Director Marketing van McDonald’s Nederland geeft aan dat uitgaan lastig is als je jonger bent dan 18. Je komt geen club binnen. “Maar er is één plek waar 16- en 17-jarigen altijd welkom zijn: in onze restaurants. Deze groep jongeren komt al vaak bij ons. Juist ook in de avonduren, om samen met vrienden een leuke tijd te hebben. McDonald’s wil deze jongeren een supertoffe avond uit bezorgen. Daarom maken we eenmalig een uitzondering en bouwen voor één avond een restaurant om tot een échte club!

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *