frikandel

Wie krijgt de super catamaran in een half uur op?

Super catamaranCafetaria Jimmy’s uit Vught heeft een nieuwe uitdaging op de menukaart staan: wie eet de super catamaran op? De super catamaran kost € 10 maar wie het binnen een half uur lukt om de snack op te eten hoeft niet te betalen. Mede hierdoor is de super catamaran een hit bij de cafetaria.

De super catamaran bestaat uit een flinke portie friet, twee XXL frikandellen en afhankelijk van de besteller een flinke porties saus met uitjes. De super catamaran is geïnspireerd op de “normale variant” met een portie friet en twee standaard frikandellen. De normale variant dankt haar naam aan een vaartuig met twee rompen aan de zijkant.

18 minuten
Oorspronkelijk moest de snack binnen twintig minuten opgegeten worden maar dat was voor veel snackers te gortig. Daarom besloot cafetaria Jimmy’s de tijd te verlengen naar 30 minuten. Het is verschillende personen al gelukt om de maaltijd binnen een half uur op te eten. Waarbij het record momenteel op 18 minuten staat. Ook de super catamaran proberen? Ga dan naar cafetaria Jimmy’s, Moleneindplein 4 in Vught.

Super catamaran

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Wie krijgt de super catamaran in een half uur op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *