Win de DVD van A most wanted man

Most Wanted ManGoed nieuws, filmdistributeur Entertainment One heeft drie keer A most want man beschikbaar gesteld voor de lezers van Snacknieuws. Deze film uit 2014 is geregisseerd door de Nederlandse Anton Corbijn met als acteurs de onlangs overleden Oscarwinnaar: Philip Seymour Hoffman (o.a. The Big Lebowski), Willem Dafoe (Platoon), Rachel McAdams (The Notebook), Golden globe winnares Robin Wright (House of Cards), Daniel Brühl (Inglourious Basterds) en andere. We kunnen dus wel spreken van een internationale en gelouterde cast.

Het verhaal
A most wanted man speelt zich af in Hamburg waar een gemartelde immigrant opduikt in de islamitische gemeenschap. De immigrant probeert met behulp van een advocate het fortuin van zijn overleden vader in handen te krijgen. De Amerikaanse en Duitse veiligheidsdiensten vertrouwen het niet en houden de man in de gaten; is hij een slachtoffer of een extremist?

Omdat de film eind januari uitkomt hebben we van Entertainment One drie dvd’s gekregen die we onder onze lezers mogen verdelen. Het enige wat u hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

Het wereldrecord frikandellen eten staat al sinds 2005 op hetzelfde aantal. Hoeveel frikandellen werden er destijds in een uur gegeten?
a) 15
b) 23
c) 47

Deze wedstrijd is afgelopen.

Voorwaarden: De prijzen zullen verzonden worden door Entertainment One. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gebruiken uw gegevens alleen voor deze prijsvraag en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. De wedstrijd loopt van 23 t/m 30 januari. Winnaars zullen we op 2 februari op Snacknieuws bekend maken.