Limco worsten

Limco worstenEr was heel wat te proeven op deze Horecava. Ik kreeg veel kip en zalm aangeboden. De ene presentatie was nog verleidelijker dan de andere. Wat dacht u bijvoorbeeld van stukjes zalm op toast, bestrooid met diverse kruiden en dan op hout geflambeerd! Heerlijk en wat een show! Maar zeg nu zelf dat is heel leuk als voorprogramma, als opwarmer. De hoofdact voor mij was worsten proeven, ik heb het geluk gehad drie verschillende merken te kunnen proeven. Ze waren allemaal meer dan perfect dus verwacht deze keer ook geen juryrapport want hoe flauw het ook klinkt ze staan alle drie op één.

De man van de knakworst
De man van de knakworstJa wie kent hem niet? Rudy Smit gaf aan dat de vertrouwde merknaam weer helemaal terug is. Nog steeds worden de knakworsten bereid volgens receptuur uit 1947. 100% eerlijk en duurzaam varkensvlees wordt gebruikt en de worsten worden gerookt op beukenhout. Het resultaat een heerlijke ouderwetse worst. Om je vingers bij op te eten. Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op de website van De man van de knakworst.

Limco
Wat een verschrikkelijk lekkere Frankfurters en knakworsten hebben de mannen van Zwanenberg in huis. Ik kan er niet zoveel over vertellen behalve dan dat ik ook nog wat mee kreeg voor de rest van de redactie en dat we unaniem zijn in ons oordeel: HEERLIJK en dat in hoofdletters. Dank Floris Vogelaar voor je traktatie voor de hele redactie. Lees meer info over Limco worsten.

Limco worsten

Broodje hotdog
Vleems food / Buitenhuis Hot dogsSnel had ik een band opgebouwd met Jan Lucassen van Vleems Food het kan natuurlijk zijn dat leeftijd verbind maar hij had ook een mooi verhaal en nog een beter broodje worst. Heerlijke magnetron broodjes. Had ik geluk dat het net even wat stil viel dus kon ik al keuvelend 2 American Hot dog’s scoren. Zo ik kan er weer tegen, op weg naar de volgende hal!

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Het Worsten Walhalla

    1. Beste Fransien, wij zijn niet op de hoogte hoe het worsten netwerk zich over Europa verspreid heeft…. zoek via internet op LIMCO worst en je vind zeker aanknopingspunten zo is er een distributeur in Hoogstraten België zie deze link: https://www.easy-food.eu/nl/

      Succes groet van Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *