Win een snackmuur in de voetbalkantine

Febo voetbalkantine snackmuurVoor amateurvoetballers is de derde helft belangrijker dan de eerste en de tweede. Niet alleen een biertje maar ook een snack zorgen voor de nodige ontspanning en gezelligheid. FEBO heeft daarom een competitie in het leven geroepen met als ultieme hoofdprijs: een échte FEBO-automatiek in de voetbalkantine. Uit deze automaat krijgt iedere speler van het winnende team na elke thuiswedstrijd een gratis kroketje – dagvers en bereid volgens het authentieke FEBO-recept. 

Meedoen
Om mee te doen en dus kans te maken op de snackmuur vraagt FEBO de deelnemende teams om te laten zien hoe zij de komst van de FEBO-kantine gaan vieren. Dit kan door het persoonlijke Instagramprofiel op openbaar te zetten en een foto of video, met de hashtag #FEBOKANTINE, te posten. FEBO-directeur Dennis de Borst gaat de inzendingen beoordelen op originaliteit maar ook het aantal likes telt mee.

Op 27 mei 2017 zal via de FEBO social mediakanalen bekendgemaakt worden wie de prijs heeft gewonnen. In de zomerstop zal de kantine FEBO-klaar worden gemaakt. Kijk voor meer informatie op: www.febo.nl/febokantine.

FEBO – Kantine from Natwerk on Vimeo.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *