Kroketten

Worstenfabrikant Vocking lanceert bitterbal en kroket

Vocking KrokettenHet Utrechtse familiebedrijf Vocking kennen we van de leverworst. Het moment is volgens de worstenfabrikant daar om het assortiment uit te breiden met een culinaire bitterbal en kroket.

Beiden hebben een heerlijke smaak, een romige salpicon (een wat dikkere ragout) en een superkrokante korst. In de bal en kroket zitten verse ingrediënten zoals peterselie, ui, grove mosterd, slagroom en Vocking leverworst. Vocking zet hoog in en hoopt met deze snacks de groeiende ‘haute friture’ beweging in Nederland te verrijken met een snack op topniveau.

Vocking Bitterballen

Iets extra’s voor het culinaire landschap
Paul Vocking, directeur van Vocking is enthousiast over de nieuwe creatie: “Vocking leverworst is van origine een bakleverworst en wordt met name in de retail verkocht. Juist het bakken ervan bracht ons op het idee om de Vocking kroket en bitterbal verder te gaan ontwikkelen als authentiek product assortiment voor de horeca en bedrijven & organisaties.” Hij geeft verder aan dat beide producten volledig in eigen huis zijn ontwikkeld en eindeloos getest. Met deze bitterbal en kroket idenkt Vocking iets extra’s aan het Nederlandse culinaire landschap toe te voegen.

Vocking Kroketten

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *