De Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard is weer terug

McDonald's Homestyle Crispy Chicken Honey MustardKipliefhebbers en mensen die graag een burger met een veel te lange naam eten zullen van het volgende nieuws erg blij worden: de Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard is weer terug bij McDonald’s.

De Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard is al meerdere keren bij McDonald’s verkrijgbaar geweest om vervolgens weer te verdwijnen. De burger bevat een krokante kipburger met witte kool, Batavia sla, cheddar kaas, gefrituurde ui en een saus met zoete honing en scherpe mosterd. Deze snack is daarmee goed voor 844 Kcal.

McDonald's Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard

Ook dit keer is de burger tijdelijk beschikbaar. De Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard is tot en met week 19 verkrijgbaar.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

2 gedachten over “De Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard is weer terug

 • 30 april 2021 om 00:46
  Permalink

  Ik dacht een lekkere homestyle crispy chicken te eten. Mijn dochter moest nog wel een heel eind rijden naar de dichtstbijzijnde McDonald’s. Viel dat even tegen. Ik was zo gewend aan de lekkere donkere saus, rauwe rode ui en baconen kaas. Vervolgens kreeg ik er een met kool en mierzoete saus. Viel die even tegen zeg. Ik vond het geen lekkere combinatie. Twee hapjes gegeten. Onze hond had een topavond. Hopelijk komt de andere snel terug. Ik ga niet eerder weer iets halen. Sorry

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2021 om 15:12
  Permalink

  weet iemand wanneer de originele homestyle terug komt?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *