Gigantische snacks in Avengers Campus van Disneyland

Not So Little Chicken SandwicOp 4 juni opent Disneyland Californië de Avengers Campus, een nieuw onderdeel in het pretpark. Het nieuwe deel is gebaseerd op de succesvolle Marvel helden. Uiteraard horen daar naast diverse attracties ook restaurants bij.


Advertentie


Wie de mogelijkheid heeft om naar het pretpark te gaan moet zeker ene kijkje nemen bij Pym Test Kitchen. Een restaurant waar superhelden zouden eten. Niet alleen om de prachtige opmaak of de lekkere gerechten maar ook om de hoeveelheid. Het restaurant serveert namelijk gigantische snacks, die voor een mindere trek ook in een kleine portie verkrijgbaar zijn. Disney liet een voorproef je zien.

Not So Little Chicken Sandwic

De Not So Little Sandwich springt meteen in het oog. Dit is een broodje met een gigantisch stuk gefrituurde kip met teriyaki en rode chilisaus. Voor het idee zit er ook nog iets van sla op het broodje.

Disney Meatball

Ook de gehaktbal is gigantisch. Kijk maar eens naar de verhouding van de vork en de bal! Het is overigens ook geen gehaktbal maar een plantaardige bal gemaakt door Impossible Foods.

Het pretpark is vanaf eind april weer open waarna het nieuwe Avengers onderdeel vanaf 4 juni voor publiek beschikbaar is. De opening werd eerder uitgesteld door de coronapandemie.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *