Lekker & Anders Turkse pizza

Zelf een Turkse pizza maken met Lekker & Anders

Lekker & Anders Turkse pizzaNormaal bestel ik een Turkse Pizza bij een afhaalrestaurant. Dit keer was het tijd voor wat anders: Lekker & Anders. Lekker & Anders is een pak met daarin drie bodems voor een Turkse pizza. De bodem bestaat uit een Wrap en daarop vlees. De bodem is diepgevroren en moet daarom een paar minuten in de oven. 

Voeg er dan zelf sla, komkommer, tomaat, kaas en knoflook saus aan toe en u heeft een heerlijke Turkse pizza. Natuurlijk kunt u er nog meer in de wrap stoppen maar heb het bij de bovenstaande ingrediënten gehouden. De snack is zo klaar en eenvoudig te maken. Een prima alternatief voor een snelle maaltijd. Aangezien we met zijn tweeën hebben gegeten had ieder anderhalve Turkse pizza. Dat was voor dat moment genoeg maar volgende keer eet ik er misschien twee.

De Lekker & Anders Turkse pizza bodem is bij de meeste supermarkten verkrijgbaar voor ongeveer € 2,95.

Lekker & Anders Turkse pizza
Lekker & Anders Turkse pizza – Vullen en rollen maar.

 

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Zelf een Turkse pizza maken met Lekker & Anders

 1. Wat jullie schrijven over lekker en anders klopt niet de Turkse pizza is heel erg slecht en volgens mijn zijn jullie omgekocht want alles aan de pizza is niet goed. De bodem is alleen meel water en rotzooi en je kan het niet vullen en rollen en als je het eet dan heb je een bal meel in je mond en smaakt naar niets. Ik heb het ook aan lekker en anders gemeld maar die doen er niets aan ze willen alleen geld verdienen zo kan ik ook miljonair worden.

  1. Hallo Karamat,

   Bedankt voor de reactie. Helaas ontvangen we geen geld of aandelen voor de beoordelingen. Ze zijn dus wel altijd objectief. Vanuit ons oogpunt geschreven. Misschien heeft u net pech gehad, is het receptuur sinds 2016 (moment van beoordelen) gewijzigd of verschillen onze smaken. We zijn in in iedergeval niet omgekocht.

   Vriendelijke groet,

   Redactie Snacknieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *