Frikandel speciaal

25 Frikandellen voor winnaar WK frikandellen eten

Frikandel speciaalKnorrende magen, gespannen gezichten en opperste concentratie dat is wat we zien op het WK frikandellen eten. Een half uur later, nadat de eerste frikandel is opgepeuzeld, gaat Kevin van Ooijen uit Oss er met de titel vandoor. Hij at 25 frikandellen in een half uur. Dat is twee kilo aan frikandellen!

Het idee
Het WK werd georganiseerd in Schiedam door Stay Classy Tattoo. De organisator Romano at eens 16 frikandellen in een half uur waarna het idee werd geboren voor een WK. Kevin weet dus uiteindelijk het meeste frikandellen te eten en ze ook 20 minuten binnen te houden. Een belangrijke regel van de wedstrijd. Met de overwinning wint hij een waardebon t.w.v. €150,- van tattooshop Stay Classy.

“Internationaal” deelnemersveld
Naast de vele Nederlandse deelnemers doet er ook een Belg mee, het is niet voor niets een wereldwijd kampioenschap. De wedstrijd blijkt veel van de deelnemers te vragen. Er word dan ook aangeraden om dit niet thuis te doen.

Goed doel
Omdat de organisatie van het WK frikandellen eten beseft dat er een grote afkeer is tegen dit soort “eet verspillende wedstrijden”werd er tijdens de wedstrijd geld ingezameld voor de voedselbank.

Deel dit op

Meer vet nieuws

WK frikandellen eten

Hoeveel kunt u er op in een half uur tijd? We bedoelen natuurlijk Nederlands’ favoriete snack, de frikandel. Aanstaande zaterdag vindt het allereerste wereldkampioenschap frikandellen eten plaats in Schiedam. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten en de broekriemen worden alvast op het laatste gaatje gezet. Tussen de 50 waaghalzen die hun geluk gaan (be)proeven zaterdag zitten ervaren […]

Sushichef maakt sushi van Big Mac

Meester Sushi Chef Hiroyuki Terada kan overal een sushi van maken. De sushichef neemt iedere week een product om er vervolgens sushi van te maken. Zo ook van een Big Mac. De bekende hamburger van McDonald’s leent zich uitstekend voor een sushirol. Hoe? U ziet het in de onderstaande video:


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *