90.000 handtekeningen voor vleesloze snacks bij McDonald’s

Kathy Freston voor McDonald'sMcDonald’s heeft voor ieder wat wils, behalve als u een diehard vegetariër bent. Of vegetariërs überhaupt zin hebben om naar McDonald’s te gaan is een tweede. Maar Kathy Freston, schrijfster en vegetariër, denkt van wel. Ze is daarom een petitie gestart om meer gezonde vleesloze items op het menu te krijgen.Vegetariërs en allergieën
Kathy schreef ondermeer het boek Quantum Wellness: A Practical and Spiritual Guide to Health and Happiness. Een boek over een gezond lichaam, geest en meer van dat. Volgens de schrijfster moeten er alternatieven komen omdat ook vegetariërs een snelle hap lusten. Daarnaast kunnen personen met bepaalde allergieën ook niet altijd van het eten van McDonald’s genieten. Ze heeft veel medestanders want ruim 90.000 personen zette hun digitale handtekening onder de petitie.


Advertentie


Salades en wraps
McDonald’s heeft al eens een vegetarische snack gehad: de Veggie burger. Deze burger werd in 2000 geïntroduceerd maar flopte enorm. In sommige landen verkoopt McDonald’s vleesloze wraps. Maar in Amerika is er naast een paar salades geen vleesloos alternatief.

Voor de goede zaak kunt u de petitie invullen op Change.Org. Bij 150.000 handtekeningen gaat Kathy naar de CEO van McDonald’s.

Kathy Freston voor McDonald's

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *