Airfryer bijna 10 meter ver geworpen op NK airfryer werpen

Stapel frikandellen9 meter en 55 center, zo ver wist winnaar Willem Joosten een airfryer te gooien bij het NK airfryer werpen. Het NK werd georganiseerd als ludieke actie door Nick van Waaijenburg. De eigenaar eethuis Reintje in Mierlo is niet te spreken over de “luchtfrituurders”.


Advertentie


Nick geeft aan dat friet en snacks in het vet thuishoren, een airfryer is goed om brood mee te bakken. Ruim twintig deelnemers lieten de airfryers door de lucht vliegen en dat trok uiteraard veel bekijks. De winnaar van het NK won een frietwagen voor 30 personen.

Nederlands Kampioenschap frikandelleneten
Om het evenement nog wat spectaculairder te maken werd het Nederlands Kampioenschap frikandelleneten voor het NK airfryer werpen gehouden. De winnaar van het NK frikandelleneten werd Rik Nauwe­laerts door 19,5 frikandellen te eten in een uur. De Belg, ja dat kan allemaal, was teleurgesteld met zijn prestatie. Hij ging voor een persoonlijk record maar de teller stopte 2 frikandellen eerder dan vorig jaar. Toch won hij de eerste prijs en mocht een friteuse mee naar huis nemen. Levi Kusters toonde zijn talent door op twaalfjarige leeftijd acht frikandellen te eten. Het was goed voor een derde plaats.

 

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *