Alphense bakker maakt kroket, saté en patatje oorlog van marsepein

Marsepein snacksIn Alphen aan den Rijn heeft de getalenteerde Zonneveld ’s Bakkerij dit jaar de kunst van marsepein naar nieuwe hoogten getild. Geen standaard varkentjes of Sinterklaasfiguren, maar een assortiment dat de verbeelding tart: marsepeinen kroketten, porties saté, en zelfs een patatje oorlog compleet met pindasaus en mayonaise. Een ware traktatie voor de zoetekauw die houdt van een verrassende en humoristische twist.

Hoogstaande marsepein creaties
De banketbakker uit Alphen aan den Rijn heeft dit jaar de lat voor marsepein op een buitengewoon hoog niveau gelegd. Terwijl traditionele vormen zoals varkentjes en Sinterklaasfiguren nog steeds geliefd zijn, heeft deze bakker besloten om een stap verder te gaan en een assortiment te creëren dat zowel heerlijk als hilarisch is.

Marsepein snacks

Van kroket tot patatje oorlog: een unieke ervaring
Het assortiment van deze banketbakker omvat marsepeinen kroketten die niet zouden misstaan in een cafetaria, perfect gevormde porties saté die eruitzien alsof ze rechtstreeks van de barbecue komen, en zelfs marsepeinen patatjes oorlog, compleet met pindasaus en mayonaise. Deze creaties zijn niet alleen een smaaksensatie, maar ook een visueel feest. Het is alsof de banketbakker een magisch tintje heeft gegeven aan alledaagse lekkernijen, waardoor ze transformeren in kunstwerken van marsepein. De verschillende marsepeinen creaties zijn ook gemaakt met andere soorten marsepein waardoor het iedere keer net weer anders smaak.

marsepein kroket

Bezoek de Banketbakkerij en Proef de Unieke Marsepein Sensatie
Voor wie op zoek is naar een unieke smaakervaring met een knipoog, is een bezoek aan de banketbakker in Alphen aan den Rijn een absolute must. Proef de hoogstaande marsepeincreaties en laat je verrassen door de combinatie van vakmanschap, creativiteit en een vleugje humor. Deze marsepeinen lekkernijen zijn niet alleen om te proeven maar ook om te bewonderen. Een perfecte traktatie voor de feestdagen of gewoon als een bijzondere verrassing voor jezelf of een dierbare zoetekauw.

Marsepein saté

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Alphense bakker maakt kroket, saté en patatje oorlog van marsepein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *