McDonald's België Maestro pepper McShaker Paprika

McDonald’s België komt met Maestro Peppery Paul en McShaker Fries Smoked Paprika

McDonald's België Maestro Pepper McShaker Paprika

McDonald’s België verwent haar fans opnieuw met twee smaakvolle nieuwkomers: de Maestro Peppery Paul en de McShaker Fries Smoked Paprika. Laat je verleiden door deze overheerlijke combinatie van smaken.

Maestro Peppery Paul
De Maestro Peppery Paul is de nieuwste aanwinst in de Maestro-reeks van McDonald’s. Met twee sneetjes 100% rundvlees, smaakvolle cheddar, knapperige bacon, smeuïge pepersaus en verse sla, is deze burger klaar om soldaat gemaakt te worden. Het is een waar smaakavontuur dat de liefhebbers van hartige en pittige smaken zeker zal bekoren.

McDonald's België Maestro Pepper McShaker Paprika

McShaker Fries Smoked Paprika
Voor de liefhebbers van knapperige frietjes met een twist introduceert McDonald’s de McShaker Fries Smoked Paprika. Het unieke aan deze lekkernij is dat je zelf de controle hebt over de kruiding. Schud de frietjes in de bijgeleverde McShaker en geniet van de perfect gekruide, smaakvolle frietjes. Een heerlijk bijgerecht dat perfect samengaat met de Maestro Peppery Paul.

Geniet van een smakelijk avontuur bij McDonald’s België en laat je verwennen door de onweerstaanbare smaken van de Maestro Peppery Paul en de McShaker Fries Smoked Paprika. Deze nieuwe lekkernijen zijn slechts tijdelijk beschikbaar, dus zorg ervoor dat je ze niet mist!

Voor jou geselecteerd:

One thought on “McDonald’s België komt met Maestro Peppery Paul en McShaker Fries Smoked Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *