Homping-Grill

Altijd barbecueën met de Homping-Grill

Homping-GrillVriend Willy ging nog weleens een weekend op visite bij zijn broer Gunther die ergens in een voorstad van Berlijn woonde, zijn verhaal van een koud december bezoek staat mij nog steeds bij. Gunther greep namelijk echt elke gelegenheid aan om de barbecue aan te steken zelfs met een min zeven gingen ze naar buiten. Willy stond dan in drie truien te blauwbekken terwijl Gunther vol overgave alleen in hemdsmouwen bier en vlees aansleepte.

De oplossing voor “Watjes”
Ik vermoed dat ik op de Horecava 2014 de oplossing voor Willy’s probleem heb gevonden. Ik zag namelijk de Homping-Grill, dit apparaat is een volwaardige barbecue die u binnen kunt gebruiken. Sterker nog, u kunt hem gewoon op tafel plaatsen. Voor “echte” buitenmannen is het misschien niks maar ik denk dat 99% van de bevolking het in hun hart wel lekker vind om in de winter binnen te kunnen barbecueën. Het systeem is helemaal rookloos door gebruik van speciale houtskool.

Turbo BBQ
De grill werkt met  houtskoolcilinders die in een houder in het midden van de barbecue worden geplaatst. 3 voor gewoon en 4 voor turbo barbecueën er is dan ook nog een instelbare ventilator (op batterijen) om een en ander echt aan te jagen als u trek heeft. Het vet van het vlees valt door de vorm van het rooster ook niet op de houtskool maar wordt gesmoord in een bak met water zodat er nauwelijks verbrandingsdampen ontstaan.

De rekening
Voor een bedrag van rond de 180 euro bent u eigenaar van een Homping-Grill inclusief starters pakket. Voor meer informatie kunt u op de site kijken van de Homping-Grill.

Homping-Grill

Deel dit op

Meer vet nieuws

Logo Radio Veronica

Snacknieuws door radio Veronica geïnterviewd over Horecava

Namens Snacknieuws werd gastblogger en snackexpert Roger Bloem woensdag 15 januari uitgenodigd om bij Radio Veronica iets te vertellen over de Horecava. DJ Mark van der Molen vroeg in zijn programma aan Roger naar de drie belangrijkste snacknieuwtjes. Roger stelde de volgende top 3 samen:

Bourgondiër bitterbal

De Bourgondiër: snacks waar tijd voor wordt genomen

Ad van Geloven heeft op de Horecava een nieuwe snacklijn geïntroduceerd: de Bourgondiër. De Bourgondiër staat voor genieten, het allerbeste vlees, smeuïge ragout en een lekkere krokante korst.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *