App en webtools voor de hongerige reiziger

Logo pakfriet appOnlangs las ik in de krant dat er een nieuwe snack Applicatie voor je smartphone is. Nu heb ik nog een eenvoudige Nokia waar ik altijd de redactie mee kan bereiken, dus voor mij is dit niet van toepassing. Toch wil ik u de App niet onthouden. De App heet PakFriet en zoekt op de locatie waar u staat naar de dichtstbijzijnde frituren. De App is verkrijgbaar voor 0,89 in de iTunes store. Kleine bijkomstigheid deze App werkt alleen in Frietland nummer één: België.

Frituur zoeken met webtool
Ook voor de reiziger met een gewone notebook met wifi niet getreurd, er bestaan al jaren webtools die hetzelfde doen en deze zijn gratis. Ik besloot de proef op de som te nemen. Ik kom ook vaak in België en ik had nog ergens een oud visitekaartje van een geweldige frituur in Merksem, in een gewoon rijtjes huis en met heerlijke porties friet. Bij ons laatste bezoek kreeg mijn kompaan zijn bakske niet eens leeg.

Ik tikte de naam in op www.Frietfindr.be maar helaas was mijn favoriete frituur daar onbekend. Ik probeerde het in een andere bekende tool namelijk www.vindeenfrituur.be maar ook hier ving ik bot (in ieder geval geen friet.). Geen van de webtools kon de cafetaria De Metro, Taxandriastraat 5, 2170 Merksem vinden. Blijft de vraag of PakFriet deze frituur wel kan vinden?

Pakfriet App
Pakfriet App

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *