Arby’s komt met nieuw vleesmonster

Arby Big KahunaArby’s, de Amerikaanse keten die we kennen van hun gigantische vleescreaties, heeft een grote burger met een enorme hoeveelheid vlees geïntroduceerd.

De King’s Hawaiian Big Kahuna bestaat uit een broodje, kipfilet, gerookte ham, gerookte brisket, Habanero mosterd, Zwitserse kaas, ijsberg sla en tomaten. Het monster uit Hawaii is goed voor 860 calorieën en bevat bijna 40 gram vet!

Arby Big Kahuna

Maar de Big Kahuna heeft ook nog een broertje en een zusje: de Sweet & Spicy Luau Chicken sandwich. Dit is de Big Kahuna maar dan zonder brisket. En dan is er de Smokehouse Brisket sandwich die dan weer brisket, gouda, uien, mayonaise en barbecuesaus heeft. Helaas alleen in Amerika verkrijgbaar.

Arby Hawaii Sandwiches

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Arby’s komt met nieuw vleesmonster

  1. Die Amerikanen zijn toch werkelijk écht compleet getikt.

    De wereld schrééuwt alweer een tijdje dat we met z’n allen wat minder vlees moeten gaan eten omwille van gezondheid (obesitas) en milieu (te veel mensen, te weinig vlees/voedsel, maar ook: het verwerken van vee tot vleesconsumptie leidt tot teveel CO2-uitstoot = slecht voor het milieu) en wat doen die achterlijke, idiote Amerikanen? Welja, we bouwen een broodje met nóg wat meer lagen vlees!

    Twee hamburgers op een broodje is al té waanzinnig stompzinnig, maar dit Arby’s vleesmonster is natuurlijk over-de-top dom, stom en onnodig!

    Om over die Heart Attack vreetketen (gelukkig ook only in America) nog maar te zwijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *