Bacon Clubhouse: proef het echte Amerika

Bacon ClubhouseDe Bacon Clubhouse is een nieuwe hamburger van McDonald’s.  De Clubhouse is nieuw in Nederland  maar niet bij McDonald’s. De burger werd al eerder geïntroduceerd in een aantal andere landen.


Advertentie


Amerikaans broodje
De flinke Bacon Clubhouse bestaat uit een rundvleesburger, crispy bacon, Batavia sla, Cheddar smeltkaas, gegrilde uitjes, tomaat en speciale McDonald’s saus.  De Clubhouse burger wordt geserveerd op een typisch Amerikaans broodje en komt daarmee op een 665 kilocalorieën. De Bacon Clubhouse kost € 4,25 (de prijs kan per locatie iets verschillen)

Hamburger of sandwich
De Bacon Clubhouse is in Amerika neergezet als een sandwich. Daar kon ook gekozen worden tussen een kip of rundvlees patty. Vooralsnog lijkt het er op dat we het met één variant moeten doen en daarom noemen we het bij Snacknieuws een hamburger. Volgens McDonald’s smaakt de tijdelijk verkrijgbare burger naar “het echte Amerika”. Maar hoe smaakt Amerika?

Bacon Clubhouse

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Bacon Clubhouse: proef het echte Amerika

  • 12 mei 2015 om 00:01
    Permalink

    Op het plaatje ziet de Clubhouse er adembenemend lekker uit. In werkelijkheid is het een klef broodje die zo plat is als een euroknaller en de bacon is zeker niet Crispy maar elastiek. De tomaat die je op de foto ziet is in werkelijkheid een half schijfje tomaat van 2 mm
    Bedroevend slecht ! Sorry, maar dit is echt de kluit belazeren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *