Barbecueën in de winter is steeds populairder
Uit onderzoek van De Barbecue Boer blijkt dat we de afgelopen jaren steeds vaker in de winter barbecueën. Sinds 2017 is er jaarlijks een stijging van 30% te zien in het aantal bestelde barbecue pakketten bij de leverancier.
Buiten
Dick Kevelam, eigenaar van De Barbecue Boer, geeft aan dat ze steeds vaker bij klanten in de tuin lampjes ophangen, vuurkorven aansteken, de partytent opzetten en lekker gaan barbecueën. Ook dit jaar verwachten ze weer een explosieve groei in het aantal barbecues in de wintertijd, zeker met de komende feestdagen. Daarnaast geeft een barbecue in de buitenlucht meer ruimte wat fijn is gezien de coronamaatregelen.
Winter barbecue pakket
Voor de winter barbecue is er ook een speciaal assortiment. Zo heeft de Barbecue Boer naast de vleessoorten en salades ook uit meer typische winterse gerechten zoals goulash en/of erwtensoep, zachte stoofpeertjes en slagersvlees, zoals Houthakkersteak en Oma’s stoofpotje in een pannetje.