Belgische zangers krijgen eigen frikandel

Romeo frikandel xxlDe Romeo’s is een Belgisch zingend trio dat voornamelijk vrolijke Nederlandstalige liedjes zingt. Deze drie zingende heren hebben hun naam verbonden aan de Romeo’s Frikandel XXL. “Heerlijk gekruid, lichtjes pikant én goed voor 35 centimeter puur genot, een hele mond vol dus” aldus de producent Vanreusel.

Terwijl de frikandel pas net is aangekondigd zijn er al 300.000 Romeo’s besteld door diverse frituristen. De mannen zijn trots op zo’n grote. Een van de zangers zegt: “De mensen kunnen onze worst bestellen. Ze kunnen ons mee naar huis nemen, of ter plaatse opeten. Hoe geweldig is dat!

12 centimeter de man
Maar niet iedereen is positief. Zo kwamen er reacties als: “ieder amper 12 cm dus…” en “Persoonlijk zou ik al een afgrijzen hebben om die worst te bestellen met het idee van de Romeo’s in mijn gedachten. Trouwens ze lijken meer op strandjanetten dan op stoere mannen…“. Het zal waarschijnlijk een verschil in muzieksmaak zijn.

Promotie 
De lange frikandel is een mooie promotie voor hun nieuwe cd die in januari uitkomt. Ook zullen de heren in februari een singel lanceren.

Romeo frikandel xxl

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *