McDonald’s Bussum serveert luxe kerstlunch met kaarslicht

McDonald's BussumEen kerstlunch in een restaurant met mooi servies, kaarslicht en gastvrouwen en -heren die u bedienen. Het klinkt als een luxe invulling van Kerstmis. Maar wat als ik zeg dat u gewoon een hamburger kunt eten? McDonald’s Bussum opent namelijk speciaal tijdens de kerst haar deuren om een kerstlunch te serveren. Dit keer geen kartonnen bekertjes of bakjes maar echte glazen en echte borden. U krijgt zelfs een gastvrouw of gastheer toegewezen die het eten vanaf grote schalen zal serveren.

Vorig jaar
McDonald's kerstboomVorig jaar wilde Hospitality manager Hans Moree een ludieke actie rond Kerstmis organiseren. Daarom werd er bij McDonald’s Bussum een kerstlunch gehouden. Het bleek een gouden zet want de aanmeldingen bleven binnen stromen. Helaas zijn er in Bussum maar tientallen plekken te vergeven. De ruimte was dus binnen de kortste keren gevuld. Hans had nooit durven dromen dat het zo’n succes zou zijn. Maar het was ook duidelijk dat er een vervolg moest komen.


Dit jaar

Dit jaar is het weer groter en luxer dan vorig jaar. Zo heeft McDonald’s Bussum volledig gedekte tafels met tafellinnen, bestek en uiteraard veel kerstsfeer. Dergelijke luxe is uniek in de fastfood wereld. En de gerechten worden op grote schalen uitgeserveerd zoals dat werd gedaan in de jaren 60. Als blijvende herinnering krijgt u na afloop een foto impressie van de lunch en een unieke menukaart. De toeslag bedraagt slechts €7.50,- per persoon en verder alleen de kosten van de maaltijd.

McDonald's Bussum

Aanmelden
De lunch is op eerste kerstdag, 25 december. De aankondiging van het kerstdiner voor dit jaar werd weer direct goed ontvangen. De verwachting is dat het restaurant dus weer snel vol zit. Aanmelden voor de lunch kan door een mail te sturen naar: h.moree.mcsomel@nl.mcd.com. McDonald’s neemt dan snel contact met u op! Vermeld in uw reactie altijd uw telefoonnummer en het aantal personen waarvoor u wilt boeken.

Bekijk voor meer informatie het bericht dat McDonald’s Bussum op hun Facebookpagina deelde:

Voor jou geselecteerd:

One thought on “McDonald’s Bussum serveert luxe kerstlunch met kaarslicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *