M&M’s World in Londen

M&M's WorldM&M’s World London is een feest voor de zintuigen. Een winkel van meerdere etages hoog gevuld met alles wat met M&M’s te maken heeft. Werkelijk alles van de gekleurde snoepjes is daar te vinden. Ik bezocht de vestiging in Londen en wist soms niet waar ik kijken moest.

Merchandise
Een gebouw vullen met allemaal dezelfde snoepjes is bijna niet te doen. Daarom is er ook veel merchandise te vinden geïnspireerd op de bekende snoepjes. Denk dan aan slippers, kussens, badhanddoeken, snoepdispensers, pennen, tasjes, ballen en ga zo door. Op alles staat de herkenbare M gedrukt.

M&M's World

Natuurlijk zijn er ook heel veel M&M snoepjes te koop. In de kelder staan diverse dispensers met alle kleuren van de regenboog. Klanten kunnen hier een zakje vullen met hun favoriete smaak (normaal, pinda of crispy) en in hun favoriete kleur. De populairste variant lijkt de dispenser met de Britse kleuren (rood, wit, blauw).

M&M's World M&M's World

Levensgrote M&M’s
Maar aan alles hangt een flink prijskaartje. Op het moment van mijn bezoek was de pond/euro koers vrij gunstig maar alsnog kost zelfs een puntenslijper een klein fortuin. Gelukkig hoef je geen geld uit te geven want er is genoeg (onverwachte) dingen te zien. Levensgrote M&M’s die het zebrapad oversteken (Abbey Road) en een Britse vlag gemaakt van M&M’s.

Genoeg te zien
Wie het centrum van Londen bezoekt doet er goed aan om langs M&M’s World te gaan. Of er daadwerkelijk iets gekocht gaat worden maakt verder niet uit. De hele winkel is een lust voor het oog en er is genoeg te zien. Maar wie er komt om M&M’s te kopen is waarschijnlijk goedkoper uit in een supermarkt.

M&M's World

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *