New York Pizza heeft pizza met rendiervlees

rendier_pizzaNew York Pizza heeft tot en met tweede kerstdag een pizza met rendiervlees. Oké, dat is vreemd. Maar wacht nog even… tot u de bijbehorende reclame ziet van een kerstman die zijn rendier nergens kan vinden.

In eerste instantie lijkt het op Flappie deel 2. Maar een vloekende en tierende kerstheld laat zich in de reclame redelijk gaan. Dat past toch niet in de kerstgedachte? New York Pizza lijkt de plank volledig mis te slaan want de video doet meer fout dan goed.

Reacties
De reacties op de video lopen uiteen van negatief “Op zijn minst ongepast om zo te vloeken en juist in de kerstperiode rendiervlees op een zodanige manier te gebruiken. Vanaf nu ben ik ex-klant.” en “TOP reclame.. echt serieus waar dit…?? Ik mag hopen voor jullie dat jullie ervan op de hoogte waren dat het rendier bedreigt wordt met uitsterven” tot positief “Hahaha eindelijk een bedrijf dat gewoon droge humor durft te gebruiken zonder politiek correct geneuzel. Grappig! Maar ik houd het toch bij jullie kaaspizza´s hoor, die zijn veel te lekker om iets anders te bestellen” en “Wat is nou echt het probleem? Iedereen die zeikt over het feit dat er rendiervlees op een pizza zit is ongelofelijk hypocriet! Waarom zou je wel varken, rund, kip, etc eten maar een rendier niet?“. Ondertussen is de video al 85.000 keer bekeken en ook dat telt.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *