Broodjeszaak verkoopt broodjes per centimeter

Broodje per centimeterEen broodjeszaak in Tilburg gaat broodjes per centimeter verkopen. 7 centimeter kaas en 12 centimeter kroket? Dat komt er aan! De nieuwe zaak heet, heel toepasselijk, Broodje per centimeter.

Stress
Harrie van de Pas, eigenaar van Broodje per centimeter, zegt dat het idee kwam doordat er vaak keuzestress is bij het halen van een broodje. na het stappen waren twee broodjes te veel. Kies je er dan eentje met kroket of eentje met kaas? En na de keuze komt vaak spijt want het broodje van de buurman ziet er ook wel erg lekker uit.

Wall of Fame
Op die keuzestress speelt van de Pas in. Klanten kunnen een broodje in centimeters bestellen. Op de muur hangt een Wall of Fame. Hierop staan de mensen die er in zijn geslaagd om één meter stokbrood binnen een half uur op te eten! Degen die dit lukt kom niet alleen op de Wall of Fame maar krijg ook het broodje gratis!

Er is meer
Naast de broodjes verkoopt de broodjeszaak ook soep, een Dirty Harrie met friet (een Dirty Harrie is een stuk buikspek), Burnd ends (dobbelsteen-achtige stukjes spek) of Toelie (met mandarijnsap gezoete bami).

Bitterballen
Broodje per centimeter is gevestigd aan de Spoorlaan 350 in Tilburg. Het is bij Snacknieuws nog niet duidelijk of er een minimum aantal centimeters is. Voor het broodje kroket worden bitterballen gebruikt zodat het makkelijk per centimeter te verkopen is.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *