McDonald's Japan Around The World

Burgers van over de hele wereld bij Japanse McDonald’s

McDonald's Japan Around The WorldIn de huidige omstandigheden zullen veel vakanties niet doorgaan. Helaas maken we geen droomreizen, bijzondere uitjes of kunnen we de lokale snacks proeven. Gelukkig denkt McDonald’s in Japan met ons mee.

Het restaurant voegt in een nieuwe campagne hamburgers van over de wereld aan de menukaart toe. Speciale McDonald’s burgers uit Canada, Engeland en Japan zullen als eerst verkrijgbaar zijn. Er gaan er waarschijnlijk nog meer volgen.

McDonald's Japan Around The World

Japanse Karubi Mac
De Japanse Karubi Mac bestaat uit dun gesneden karubi-rundvlees, gemarineerd in speciale saus gecombineerd met een runderburger, sla en een zoete citroensaus, geserveerd op een sesambroodje. Deze burger kost 420 Yen (€3,50) en is al een keer verkrijgbaar geweest bij de Japanse McDonald’s restaurants.

McDonald's Japan Karubi Mac

Canada’s Mighty Beef Original
Dan is er de Canada’s Mighty Beef Original voor 490 Yen (€ 4,08). Deze burger bevat een runderpasteitje, gehakte spekreepjes,  geroosterd sesambroodje, sla, tomaat, cheddarkaas en een speciale rokerige, garlicky zwarte pepersaus. Deze burger is eerder in Canada verkocht als de Mighty Angus Original.

McDonald's Japan Mighty Beef Original

Smokey Barbecue Burger
Tenslotte is er nog de burger die gebaseerd is op de Engelse Barbecue Smokehouse Burger. De Smokey Barbecue Burger kost ook 490 Yen en bevat bacon, sla, uien, cheddar en barbecue ketchup saus gemaakt van tien kruiden. De burger wordt geserveerd op een luchtig broodje.

McDonald's Japan Smokey barbecue Burger

 

Voor wie een woordje Japans kan is er ook nog een reclame over de burgers.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *